Engerdal Sykkelklubb - Engerdal Sykkelklubb
LightWEB
Startside

Engerdal Sykkelklubb    Bli medlem    Arrangementer    Femundrittet    Bilder    Linker    Kontakt oss    Spinning

LightWeb

Treningskvelder spinning (medlemmer/ikke medlemmer)

Klart for oppstart spinning høsten 2016.

Så er det klart for oppstart spinning høsten 2016. Vi starter opp mandag 3. oktober. Da blir det trening hver mandag og tirsdag. I starten for å lodde interessen blir det førstemann til mølla. Alle treninger starter kl. 18.00. Dørene åpnes kl. 17.45. Ønsker gamle og nye deltakere hjertelig velkommen.

Generelt om bruk:

Bruk av rommet er gratis for klubbens medlemmer. For ikke medlemmer kr. 500,-
Vi har montert en kasse inne i rommet hvor vi oppfordrer våre medlemmer til å betale en frivillig sum på kr. 20 pr gang du bruker rommet. Dette for å dekke noe av vedlikeholdet. I tillegg er det en kaffetrakter og vannkoker slik at alle kan finne seg kaffe og te. Vi ber om at alle betaler 5. kr pr. kopp (legger i den samme kassen).

Ellers har alle en plikt til å holde anlegget pent og ryddig. Sykkelen skal sprayes og tørkes etter hvert bruk (spraykanne ligger i rommet). Sistemann/kvinne låser spinningrommet etter bruk.

Det er viktig at alle har med seg nødvendig drikke, sykkelsko (for de som har det), ellers joggesko og håndklær helst 2. stk.

LYKKE TIL!

Engerdal Sportsklubb N-2440 Engerdal E-post: post@engerdalsykkelklubb.no