Engerdal Sykkelklubb - Engerdal Sykkelklubb
LightWEB
Startside

Engerdal Sykkelklubb    Bli medlem    Arrangementer    Femundrittet    Bilder    Linker    Kontakt oss    Spinning

LightWeb

God stemning på styrketreningen

Ingen tvil om at det er stor stemning når spreke engerdøler samles til styrketrening.


Fra StafettVasan 2012Her er laget som gikk inn til en imponerende fjerdeplass under StafettVasan 2012. Fra v. Stian Berg, Åsmund Hansson Morgestad, Tore Stengrundet, Morten Aas og Jan Lillestu.

Andrelaget fra v: Sindre Kvilten, Snorre Lillebo, Svein Nilsen, Marius Lundby og Johan Opgård.

Løpere og ledere før start i Sälen: Fra v bak: Tore Stengrundet, Jan Lillestu, Sindre Kvilten, Snorre Lillebo, Svein Nilsen, Marius Lundby, Stian Berg, Morten Aas, Åsmuns Hansson Morgestad, Karl Ove Søndmør og Svein Joten.

Siste veksling mellom Stian Berg og Jan Lillestu.

Siste veksling mellom Marius Lundby og Johan Opgård.

Klubbens flotte målbue

Her er klubben nye flotte målbue som skal brukes under Femundrittet 28. juli 2012. Klubben takker Solheim Hytter og Tomter, Engerdal Elektro, Engerdal Fjellstyre, Engerdal Kommuneskoger og Destinasjon Femund Engerdal for kjøp av reklameplass, og på den måten bidrog til at dette kunne realiseres.


Fra åpningen av spinningrommet 6.desember 2011


Se vårt flotte spinningrom


Endelig er spinningrom vårt klart til å tas i bruk. Takk til alle som har bidratt! På bildet stråler Monica, Magne, Alf, Bjørnar, Sigbjørn, Odd Ingar og Kristin. Det bare higer etter å ta det i bruk.


Rett og slett flott har det blitt.


Lyst og fint. Kristin og Sigbjørn som stolt ser at resultatet ble slik de ønsket.

Utrolig deltakelse

Onsdag den 9. november 2011 deltok 40 av klubbens medlemmer på styrketreningen i Engerdalshallen. Veldig bra! Her ser vi noen av den spreke og glade gjengen.

Bakkerittet 2011
Klart for årets siste konkurranse. Stemning er litt nervøs før starten opp til Kvitvola.


Det skal gjøre vondt å sykle opp de bratte fjellsidene i Engerdal. Ansiktsuttrykket til Torfinn og Martin taler sitt tydelige språk.På toppen av Kvitvola ble det servert nybakt stomp, kaffe og marsinpankake spesielt pyntet for anledningen.

CykelVasan 2011Hele gjengen som deltok under CykelVasan 2011


Kunsten å nyte livet etter en tøff konkurranse.

"Klatretur til Gnollsetra"En tøff treningstur og en fortjent pust i bakken etter å ha "klatret" den stupbratte lia opp til Gnollsetra. Kaffe og boller smaker utrolig etter en slik tur.

Topprittet i Trysil
.

Feltet under topprittet. Landslagets Magnus Tønsager (vinneren) leder an. Til høyre sees klubbens egen Johan Opgård. Tore Stengrundet og de andre fra Engerdal er "gjemt" inne i feltet.

Fra test-sykling av Femundrittet 13.06.2011

Mange av klubbens medlemmer da Femundrittet ble test-syklet 2. dag pinse. Sjøl om solen glimret med sitt fravær, ble naturopplevelsen og treningen like sterk. Bildet er tatt på Luvhøa - løypas høyeste punkt med Kvisflået i bakgrunnen.

Nedkjøringen fra Luvhøå byr på vakker natur med Hogna i bakgrunnen.

Her er det tatt en kvil ved Lillebo. Femundrittet andre matstastjon etter ca. 46 km.

Her er fra et av rittets terrengparti. Bjørnar Johnsen fører an.

Journalist Rune Hagen fra Østlendingen var med på test-sylklingen. En reportasje om klubben og rittet vil snart komme. Ansiktsuttrykket sier det meste.

Fra Sundrunden 29.05.2011

God stemning før start. Marius, Bjørnar, Magne Dagfinn, Odd Magnar, Torfinn, Tore, Martin og Johan. Ingen tvil om at guttene satte sitt "røde" preg på rittet.

God stemning like før start.

Starten har gått.

Innspurten 500 meter før mål. Tore Stengrundet (nr 3) og Bjørnar Johnsen (nr 5) jobber knallhardt. Like bak utenfor bildet kommer Johan Opgård.


Tore Stengrundet (bakerst) ikke langt fra å tukte de to beste rytterne.

Hyggelig evaluering etter løpet.

Intervalltreningen er i gang.

Jan, Johan, Marius, Magne, Svein, Bjørnar og fotograf Odd Magnar deltok på årets første intervalløkt den 24.05. Stemningen og innsatsen var som vanlig på topp under hele treningen. Med tanke på sesongens store mål, CykelVasan og Femundrittet bør langt flere delta. Uansett nivå og alder, alle har behov for noen hardøkter. Bli med!

Spreke jenter.

Her er Kristin, Linda, Nina og Lillian på en av sine treningsturer. Bildet er tatt på fellestreningen den 11.mai 2011. Disse jentene oppfordrer alle damer i hele Engerdal til å bli med. Det god trim, sosialt og ikke minst morsomt. Og husk trimturene går i en tempo som passer alle. BLI MED!

Første fellesturen 2011.

Den første fellesturen i 2011 ble gjennomført 4. mai. Turen gikk til tur-retur Drevsjø - Storbo. Som vanlig stor innsats og godt humør. Nå er sykkelsesongen for alvor i gang.

Innetreningen i Engerdalshallen er avsluttet.

6. april var den siste innetreningen i Engerdalshallen denne våren. Den ble markert ekstra med kake bakt av Linda og Grete. Det er bare å ta av seg hatten for den store oppslutningen gjennom hele vinteren. Det har vært imponerende. Samtidig gleder seg alle nå over at sykkelsesongen endelig er i gang. (Fotos: Tor Rønning)

Hjemmelaget kake med klubbens logo bakt av Linda Grøndalen.

For en sykkelklubb er det sosiale viktig. Engerdalshallen har vært et samlingspunkt i hele vinter.

StafettVasan 2011

På samme dag som Petter Northug knuste svenskene under VM stafetten i Oslo, imponerte våre to lag under StafettVasan. Med en utrolig 15. plass av totalt 1187 lag var det mange som nesten ikke trodde det de så da Marius Lundby passerte målstreken i Mora.. Ingen skal si at syklister fra Engerdal ikke kan gå på ski. Andrelaget fulgte opp med en flott 102. plass. En utrolig flott tur hvor det sosiale nok en gang var satt i høysete. Engerdal Sykkelklubb vil gratulere sine flotte medlemmer som representerer klubben på en aldeles utmerket måte. Her er noen bilder fra turen.

Før starten ved Sälen. Foran fra venstre: Ragnar Omang, Snorre Lillebo, Grete Lillebo, Ebbe Snerling og Johan Opgård. Bak fra v. Svein Nilsen, Henning Søndmør, Marius Lundby, Sindre Kvilten og Magne Dagfinn Kvilten.

Ragnar og Svein like før de skal ut på sin 3. etappe ved Evertsberg.

Grete (sittende på huk) veksler med Ragnar.

Svein starter på sin etappe mellom Evertsberg og Oxberg. Akkurat her ligger laget på en 25. plass. Opphentingen har begynt.

Sjelden har vi sett Ragnar så nervøs.

Johan inn til mål til en 102. plass. Vi gratulerer!

Naturlig nok en meget glad gutt. Marius fører sitt lag til en utrolig 15. plass. Vi gratulerer!

Gulllaget!

Sølvlaget!

Langtur i Østfjellet

Den siste finpussen til StafettVasan ble gjort i et nydelig vintervær i Østfjellet 20. februar. En flott langtur hvor humøret og skigleden var på topp. Fra v. Johan, Odd Magnar, Ragnar, Grete, Magne Dagfinn og Snorre.

Onsdagstreningen har blitt en liten suksess....

Fortsatt er det veldig bra innsats på klubben onsdagstreninger. På treningen den 2. februar var det 27. stk. Uken tidligere var det 34. stk. God innsats og mye godt humør kjennetegner deltakerne.

Rekord fremmøte på styrketreningen 17.11.2010

Hele 29. medlemmer deltok på styrketreningen den 17.11. 2010. Det er ny rekord. Bra stemning kjennetegner denne spreke gjengen.

Fra klubbmesterskapet i bakkeritt

Fra starten ved Statoil i Engerdal Sentrum.

Grete Lillebo vinner i dameklassen.

Tore Stengrundet best blant gutta.

Fanklubben (crewet).

"Gutta boys" Bildet taler sitt tydelige språk.

Jon Bakken filmet hele rittet. Det skal bli en DVD til de som ønsker å seg arrangemetet live.

Vinnerne med den eksklusive klatrertrøyen.

På Kvitvola

Blodpumpa gikk for fullt når gjengen kom opp på toppen av Kvitvola. Det var godt med en pause. Hjemturen gikk via Veundåsen, Granberget og videre til Ebus.

Fra v: Lage, Martin, Johan, Magne Dagfinn, Stein, Alf, Grete og Svend Olav. Fotograf er Odd Magnar.

CykelVasan 2010

Her er hele gjengen som deltok under Cykelvasan. En knippe spreke engerdøler som hadde det fryktelig moro. Bildet taler sitt tydelige språk.

CykelVasan er en folkemønstring. Over 4000 deltakere stilte til start. Martin Opgård, skimtes i vår røde klubbdrakt var en av disse.

Ludvig Strugstad med Martin Elgåen i bakgrunnen før start.

Uten mat og DRIKKE duger heltene ikke. Det sosiale er utrolig viktig for en sykkelklubb. En av Mora beste restauranter fikk besøk av klubbens deltakere. Kan også nevnes at det ble en del autografskriving under besøket. Mange ville ha signaturen av sine "helter".

Bilder fra klubbmesterskapet 2010

Klubbmestere 2010: Fra v; Johan Opgård, Tore Stengrundet, Martin Opgård og Magne Dagfinn Kvilten.

Våre yngste deltakere: Ragnhild Lia Hovde, Julie og Elise Hagen. Flott innsats av jentene.

Det sosiale samvære er viktig i en sykkelklubb. Her koser deltakerne seg med kaffe, kaker og vafler.

Sultne: Ronald Enersen og Tore Stengrundet koser seg med vaflene til Lillian Stengrundet.

Tidtakere: Knut Sundet og Rune Larsson var meget stødige funksjonærer og tidtakere. Sykkelklubben takker så mye for hjelpen.

Fra vår stand under Engerdalsdagene.

Stor trafikk på vår stand under Engerdalsdagene. Det ble en vellykket helg! Marius og Sigbjørn er energiske loddselgere.

Bildeserie fra langturen Femundsenden, Sømådalen, Jonasvollen, Revlingen, Elgå og tilbake til Femundsenden.

Stein Solberg, Ronald Enersen, Martin Opgård tar en pust på båten mot Revlingen. Mikkel Solbakken, Steinar Solbakken og Tore Homleid i bakgrunnen.

Martin Opgård, Arne Granberg, Joar Elgåen og Stein Solberg på brygga ved Revlingen.

Klar for turen for etappen til Elgå: Johan Opgård, Joar Elgåen, Sigbjørn Martinsen, Svein Nilsen, Ronald Enersen, Martin Opgård, Mikkel Solbakken, Alf Åhren, Stein Solberg, Tore Homleid, Arne Granberg og Steinar Solbakken.

Kaffe og vafler på Bryggeloftet. På bildet er også Ragnhild Lillebo, Tone og Eldar Embretsson og Kristin Opgård som også var med på treningsturen. Totalt 17. av klubbens medlemmer deltok på denne flotte turen.

Her er gjengen som syklet Lillehammer - Oslo

Bildet er tatt like før start på Lillehammer

Hyttekos på Lisetra etter en lang treningstur.

Sjelden har kaffe og vafler smakt så godt etter en lang treningstur. Etter to krevende fjellstigninger ventet det mye godt på Lisetra. Mat, drikke og hyttekos - alle var enige om at dette var en ufattelig trivelig dag. De som deltok var Kristin Opgård, Grete Lillebo, Joar Elgåen, Svein Nilsen, Geir Nilsen, Stein Solberg, Ragnar Omang, Magne Dagfinn Kvilten, Bjørnar Johnsen, Martin Opgård og Odd Magnar Opgård.

Treningstur fra Fjellvegen mot Nysetra.

Verdens flotteste treningsforhold. På Luvhøa 1100 moh tar treningsgjengen en pust i bakken. Femunden kan skimtes i bakgrunnen. Fra v. Ragnar Omang, Martin Elgåen, Joar Elgåen, Grete Lillebo med strypetak på Magne Dagfinn Kvilten, Johan Opgård, Sigbjørn Martinsen og Svein Nilsen.

Bildeserie fra klatringen opp Rølia i Hylleråsen.

Noen ganger må blodpumpa yte litt ekstra. Opp Rølia i Hylleråsen (ca 20% stigning) krever sin syklist til det fulle.

Tross stigningen er humøret på topp. Alf Åhren, Magne Dagfinn Kvilten og Morten Ås fører an.

Like bak kommer Martin Opgård, Ole Opseth og Bjørnar Johnsen.

Odd Ingar Heggeriset stortrives........

Steinar Solbakken og Tor Rønning ga uttrykk for at Rølia absolutt kunne anbefales.

Første treningstur 2010

Det var kaldt og surt, men det la ingen demper på den første fellesturen på sykkel i 2010. Alle var enige om at det er helt topp at sesongen nå for alvor er i gang. Bildet er tatt på Storbo i Sverige.

Sykkelklubbens lag under VasaStafetten.

Kjempeinnsats: Odd Magnar, Magne Dagfinn, Svein, Snorre og Johan ble nummer 119 av totalt 1200 lag under Vasastafetten. Vi gratulerer.

Fra den første skitreningen den 30.01.2010

Sigbjørn, Jan og Magne Dagfinn på den første skitreningen. Foruten fotografen deltok Svein Olav, Steinar Solbakken og Arne Granberg. Kaldt, men flotte forhold i traktene rundt Hovden.

Bilder fra onsdagstreningen i Engerdalshallen:

Hele gjengen samlet. 26 spreke syklister. Imponerende!

Magne Dagfinn, Liv Randi og Knut Erik med armhevninger.

Tor og Odd Ingar spurter på tjukkasen.

Lena, Lillian, Olaug og Kristin trimmer lårene.

Grete og Snorre trimmer armene på benken.

Bjørnar og Magnar har godt humør.

Tore og Svend Olav styrker magemusklene.

Svend Olav og Sigurd kjører spensthopp på benken.

Arne Kristian, Martin og Tor Arne med ryggøvelser.

Ole Martin og Joar med høye kneløft.

Gutta boys! Johan og Marius prøver å presse frem et smil. Ikke lett!

Svein Olav viser sikkelig fighting spirit.

Bilder fra Topprittet i Trysil:

Morten Aas (til venstre) mot toppen.


Johan på veg mot toppen.

Runar på veg mot toppen.

Bilder fra klubbmesterskapet på Fjellheimen.

Sosialt og hyggelig samvær hører med når sykkelklubben samles. Her etter at alle har kommet i mål.

Svein Nilsen, Grete Lillebo, Morten Aas og Martin Opgård ble klubbens første klubbmestere.

Bilder fra CykelVasan:

Starten har gått i Sälen: Johan, Steinar, Arne og Alf (skimtes helt til venstre).

Grete får oppmuntring fra Svend Olav og Eldar etter ca. 30 kilometer.

Det samme gjelder for Arne og Alf.

Svend Olav og Eldar klar ved starten i Oxberg.

Det samme gjelder for "minstemann" Martin. Ble nummer 17 totalt av de som syklet 30 km. BRA!!!

En fantastisk flott gjeng! Her før avreise fra Mora. Nydusjet, gode og mette å en opplevelse rikere.

Hele gjengen av våre medlemmer som delok under Elvdal`n Rundt. Bildet er tatt like før start:


Johan Opgård ble beste engerdøl under Elvdal`n Rundt:

Talentet Maja Solbakken (beste av våre jenter i Elvdal`n Rundt).

Runar har all grunn til å være stolt av innsatsen i Elvdal`n Rundt:

Deltakere på stiftelsemøte til Engerdal Sykkelklubb:

Styret:

Bilder fra den første treningsturen gruppe 2 (Fotograf Alf Åhren) .

Følgende deltok: Ola Engerbakk, Svein Nilsen, Magne Kvilten, Arne Granberg , Alf Åhren, Jan Lillestu, Marius Lundby og Runar Rønning.


Bilder fra treningsgruppe 1 sin tur til Storbo og tilbake. Hele 21 syklister deltok på turen (fotograf Odd Magnar).


Engerdal Sportsklubb N-2440 Engerdal E-post: post@engerdalsykkelklubb.no


 

© LightWeb